Örenköy göleti sulaması yenileme işi ihalesi yapıldı

Örenköy göleti sulaması yenileme işi ihalesi yapıldı Proje kapsamında yapılacak olan çalışmalar, bölgenin tarım potansiyelini artırarak çiftçilere daha etkin sulama imkanı sağlamayı amaçlıyor. Şarkikaraağaç Örenköy Göleti Sulaması Yenileme İşi ile birlikte, tarım arazilerinin daha verimli bir şekilde sulanabilmesi için modern sulama teknolojilerinin kullanılması öngörülüyor. Bu kapsamda, DSİ 18. Bölge Müdürlüğü, proje ihalesini başarılı bir şekilde...

Örenköy göleti sulaması yenileme işi ihalesi yapıldı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Örenköy göleti sulaması yenileme işi ihalesi yapıldı

Proje kapsamında yapılacak olan çalışmalar, bölgenin tarım potansiyelini artırarak çiftçilere daha etkin sulama imkanı sağlamayı amaçlıyor. Şarkikaraağaç Örenköy Göleti Sulaması Yenileme İşi ile birlikte, tarım arazilerinin daha verimli bir şekilde sulanabilmesi için modern sulama teknolojilerinin kullanılması öngörülüyor.

Bu kapsamda, DSİ 18. Bölge Müdürlüğü, proje ihalesini başarılı bir şekilde tamamlayarak bölgedeki tarım sektörünü desteklemek adına önemli bir adım attı. Yapılacak olan kapalı sistem sulama şebekesi, su kaynaklarının daha verimli ve sürdürülebilir bir şekilde kullanılmasına katkı sağlayarak çevresel sürdürülebilirliğe de önemli bir katkı sunacak.

Çiftçilerin tarımsal faaliyetlerini daha etkin bir şekilde yürütebilmelerini amaçlayan bu proje ile bölgedeki tarım ekonomisine olumlu katkılar sağlanması bekleniyor.

Örenköy göleti sulaması yenileme işi ihalesi yapıldı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.